Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen alls komplott

Det sägs, din konst får folk må gott...
Det blir mot väggarna blicka blott...
Ej nå´t att äta
det bara förgäta...
Nix! KOKKONST är min bästa kompott...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-18 17:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, den kan man i alla fall få äta av...kul limerick...
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt