Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iakttagelse och betraktelse.


Haiku





Molnhjord flyr ovan
under yster vindvinge
tänds trött vinteräng




Bunden vers (Haiku) av J-M
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-19 08:32



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Orden hoppar som djuren på stäppen.
Jag tycker om hur du använder orden.
2020-02-10

    Sefarge VIP
Såå poesi måleriskt
Skriftat!
:)

2020-01-23

    ej medlem längre
Ditt säregna språk lyser som ängen ljusnar när molnen skingras.
2020-01-19
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M