Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substans

Där ingenting finns
har någonting funnits
i tiden.
Något man inte minns
av tankar som spunnits
i tiden.

Där någonting fanns
hade någonting hänt
i tiden.
Något som inte hanns,
och som inte var känt
i tiden.

Där någonting finns
ska något nytt bli till
i tiden.
Något man minns
från minnenas spill
i tiden.

Där ingenting fanns
fick någonting hända
i tiden.
Något som inte hanns
innan allt var tillända
i tiden.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-01-19 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström