Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssyn

Att se med kärlekens ögon
är något helt annat
Att se med bitterhetens låga
förtär sinnet
Kärleken får inte plats
i den blicken

Att se med Kärlekens öga
allt blir så vackert då
alla

Jag ser dig
med Kärlekens syn
så skönt
där ryms ingen bitterhet
endast
Lycka
Till




Fri vers av Goddess VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2020-01-19 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP