Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

Förtvinar sakta
Upphängd
i tvåsamhetens bojor
Inspärrad
i en bur av pekpinnar
och ideal

Men
när den släpps fri
och tvättas ren
från solkiga lager
av normer, när
sociala konstruktioner
rinner ut
med avloppsvattnet



då står den
naken
och rå

Ofjättrad och gränslös
Varken vacker eller ful
Saknar helt etikett
behöver inte definieras
Den bara är
Och tillåts vara
precis så




Fri vers (Fri form) av Blåmes
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-20 10:00



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilket läsnöje du bjuder på, härlig uppgörelse! Allt behöver inte definieras, blir så litet då tänker jag när jag läser.
2020-01-25

  Seasons VIP
Otroligt bra!
2020-01-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens signum, fint beskriven.
2020-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som får mig att tänka på kärleken, kan vara fel, men det är så jag känner.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Blåmes
Blåmes