Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtida vårkänning

solstänk över skog
då står oväntat ur snön
Ijungens rödbruna ris
förvånad sork tittar ut
invid tallplantors stamslut




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-21 19:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint! "Förvånad sork" - roligt!
2020-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg