Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Landet lagom har blivit så lagom trevligt


Statskapsejs


Oron i Sverige

Lockar inte

Vart ta vägen?




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-01-21 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST