Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort om ytligaproblem av idag.


ytlig fixering

Att vara ful,
är inte kul
för det kan komma nån som är stygg,
och säga: du är inte snygg!
Idag finns nämligen normer
för alla former
Rumpan si, och bysten så,
gärna ögon som är blå
Använd inte päls av mink
och glöm för all del inte smink
Läppstift där
och gör kinden skär
och så lite mascara
på fransarna det ska vara
innan du gör ett val,
av kajal
Bli inte alltför fet
utan hitta rätt diet
Jaga points och kalorier så hårt
kan vara mycket svårt
Det är tufft att stå framför en spegel på en våg
och kunna säga : för all del, jag är nöjd med det jag såg!




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-25 17:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2020-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Fettstapo är vidriga.
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP