Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hopp om ett bättre liv

blandade Kenneth in sig själv i leken för att leta reda på
en Royal Straigt flush så att han själv lite senare
kunde ge sig själv en bra giv
Så att han lite senare åter igen kunde komma på fötter
med en alldeles ny energi och driv...

I hopp om ett bättre liv!

Ken Cassel
24/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-24 16:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Finns det någon som inte önskar sig ett bättre liv tro...?
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel