Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byta upp sig...

Tystnadens röst som har en så´n styrka
den skulle väl den talande rösten dyrka!
Då kunna nå igenom alla väggar och rum
numera tycks den talande
att bli allt mera stum...

Orden den har och tar, ju bara avtar...
Trots att det finns en förmåga att följa...
Och lägga den sen till sin repertoar
För ÄN är den väl kvar...
Och VILL sina ställningar behålla
då är det ju bara att
runt om sig kolla...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-25 13:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text full av känsla!
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt