Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka i Staden igen

Är tillbaka
   i staden
jag känt
   sedan barnsben


allt är annorlunda
allt är det samma
och minnen sätter
sina spår och
lycka associeras med
ett fåtal platser


samtidigt, smaken
av hur det är
och hur det var
en levande del
i stadsluften


förlåter mig själv
för ungdomliga misstag
men släpper inte
taget om den tidens
lyckliga dagar




Fri vers av virre
Läst 775 gånger
Publicerad 2006-07-04 18:05



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Lyckan är bara stunder som vi skapar det är bra att erinra men det är ännu bättre att skapa nya lyckliga stunder :)
Bra dikt
2006-07-04

  ohpeople
fin rythm =)
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

virre