Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text minns sin författare


En text minns sin författare
men lögnihelvete att jag minns mina texter




Fri vers av Janjohan
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-07-04 18:22



Bookmark and Share


  johan sandén
Är det sant?
2006-07-11

  Zara VIP
vääääääldigt sant! stämmer iaf in totalt på mig! =)

/Z
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan