Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfaren het

Det är väl den som kom på det...
Svaret efter rön i evighet...
Hittat dess kärna
om just den vill värna...
För att själv vinna inte gå bet...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-26 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt