Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppföljaren av Love 3.


TITTA INTE PÅ MIG

Vi går med rask fart genom varje fas av livet
Vi har inte tid att stanna upp, solen går ner snart

Och när mörkret döljer varje sak
så kommer det stå klart
att det var jag
som tog oss vart
vi skulle

Nu kan jag inte se dig längre

Titta inte på mig sådär
jag lekte med idén om en förälskelse

Titta inte på mig så
jag har redan gråa hårstrån

Titta inte på mig
jag har redan glömt bort dig.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-26 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel