Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min kära

Som en nyutslagen ros
lika vacker hon är
Som ett nyfött barn
håller jag henne så kär

Likt en maskros så stark
sådan är hon min kära
Som två blad vid varandra
vill jag vara, så nära

Som en fågel så glad
är hon min sköna
Med den vackraste gåva
vill jag henne belöna

Likt tusen stjärnors strålar
så vackra, hennes ögons glans
Något skönare går ej att finna
ej här, ej någon annanstans

Likt universums oändliga tid
så länge vill jag henne känna
Vår kärlek är vacker och stark
den kan tiden aldrig bränna

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-17 06:50



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Härligt ärligt

Tack!
2020-09-21

  Nils-Robert
Så fin kärleksförklaring. Så härligt att läsa. Grattis!
2020-09-18

  Yrre VIP
Sött kärleksfullt, som en karamell
2020-09-18

  bibbi ahrnstedt
Vackert och kärleksfullt diktat
2020-09-17

  thyra
Kärleksfulla ord! Fint!
2020-09-17

  överlevaren VIP
Underbar kärlek!
2020-09-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart ode till en kärlek som består för evigt.
2020-09-17

  Blomma-Stjärna VIP
En underbar kärleksdikt till din kvinna - jag blir glad av att läsa den och den flyter så mjukt och rimmar fint!
2020-09-17

    Lena Staaf VIP
Ren och oförfalskad kärlek. Så härligt!
2020-09-17

  Öknens Ros VIP
Vacker hyllningsdikt till den kära.
2020-09-17

  Feliaxel VIP
Fantastisk kärleksförklaring
2020-09-17

  siv birgitta.a. VIP
gillar vad du skrivitblir glad
2020-09-17

  Maria Sundelin VIP
Vackert.
Får mig att tänka på visan "Jamtlandstaus"
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO