Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ULJO


Låt mig få vara

Liv låt mig vara, aldrig få dö
allt ses så vackert där glimma
dröm kom åter, lämna mig ej
under en sommarnatts timma

Liv låt mig vara, grönskande äng
gör att du rör mig till tårar
allt finns inom dig du sommardag
bara din doft mig bedårar

Liv låt mig vara, barfota barn
början på tillvaron den sköna
smeks av vinden i ett andetag
böljande gräs dig försköna

Liv låt mig vara precis som jag är
inget förtärs såsom döden
plockar ett strå i dikesren
blickar mot älvfårans flöde

Liv låt mig vara, du sommartid
finns i mitt allt, i mitt hela
dig ska jag minnas i evighet
en dröm jag en gång fått dela

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-05-21 06:56



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en vacker dikt om kärlek
och enkelhet'

Barfota i böljade gräs
Smekt av vinden

en sommardag
en evighet


2021-05-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
L juvlig vers
Å för oss kors o tvärs
T ill Din dröm kommers
* som att åka på en
* upplyftande fin travers!
2021-05-22

  Eva Langrath VIP
Levande önskan om liv.
2021-05-22

  överlevaren VIP
Levande rader som berör.....
2021-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart somrigt och vackert skriftat och fint rimmat!
2021-05-21

  Marita Ohlquist VIP
En vacker och längtansfull text om livet.
2021-05-21

  Öknens Ros VIP
Fint om livet, fina rim.
2021-05-21

  AiA Maria den fria

Levande LIV i vackert berörande flöde!

Tack!
2021-05-21

  Lottie Ålhed VIP
Mycket vacker dikt En hyllning till livet.
2021-05-21

  Sparvögat VIP
Så vackert flödar dina ord...
2021-05-21

  Kungskobran VIP
Underbara drömmar
2021-05-21

  Maria Sundelin VIP
Vackert
2021-05-21

  Feliaxel VIP
Tänkvärda rader
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO