Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drop in, magin...

När nå´n plötsligt då
hel oväntat hälsar på
magisk stund för två...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-31 07:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
PLÖTSLIGT SÅ HÄNDER DET! :)
2020-02-01

  lodjuret/seglare VIP
Min väninna kan inte äta choklad, men älskar dock att äta med ögonen. Själv har jag diabetes och får dela detta ögonens frosseri med andra olycksfåglar.
2020-01-31

  ULJO
En kopp Gevalia, eller?
2020-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt