Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattsalva och promenad

Nyss deppig tomte är åter glad

av skrattsalva och promenad

tänker nu ha bara kul

under ledighet till nästa jul

och träna sig med mången promenad!




Bunden vers (Limerick) av limerick VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-31 12:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Väl inslaget budskap i paket
om nästa jul väl ingen just vet
vilket kommer först av klimat
eller feber från asiatiska format
som handlingen i en film eller bok
på väl skapelser just ingen blir klok
2020-01-31
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick