Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge är nu

Någonting rör sig,
Sprids
Försöker tränga fram,
Ta sig igenom
Ansamlas i fingertopparna,
Vibrerar, väntar på beröring
Drar till sig materia,
Bidar sin tid
Hur länge är nu?




Fri vers (Fri form) av Asynja
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-31 15:26



Bookmark and Share


  Gin83
Väldigt bra
Biter sig verkligen fast
Väcker många tankar

Känns intensiv och Längtansfull

Skitsnyggt komponerad
2020-11-11

  Rublev
”Ansamlas i fingertopparna,
Vibrerar, väntar på beröring”
Jag berörs verkligen av denna hemlighetsfulla beröringsdikt! :)
Detta påtagliga flöde i nuet, är det livet självt, är det kärleken? Ja kanske är det så, för kärleken bidar sin tid, och livet växer sakta, sprids långsamt.


2020-04-26

  Domenico VIP
En brilliant och intressant text...Nuets hastighet...en punkt...eller kanske något obrutet evigt...
Nu som ngt orörligt...
Fascinerande tankekurvor sinnligt beskrivet!
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Asynja
Asynja