Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
filosofiska tankar om vad tid är


tid

TID,
VAD ÄR TID? EN LITEN STUND , EN KORT SEKUND
EN MÄNNISKAS PÅFUND
timmar minuter ,små, sekunder på en enda
kan vi göra en blunder,
TID:
veckor, månader och år, d
et är den , tid vi får
tid som ska fyllas
med något-h år läggs på hög och hyllas vi firar med stora kalas, fyller jämnt och får blommor i vas
TID
aldrig nog med tid
inte vi hinner ej men


äg
, visst
minns du mig och den tid då vi faktiskt hann
att värna om "varann"

LIVSTID; den tid vi leve?, eller bara en dom
för nåt man dumt man gjort

utanför fängelsets port. "Alltid" år det allas vår gemensammas levnadstid? Eller vad? Kanske en evighet,
vem vet







vi
te!





Fri vers (Fri form) av charlotte VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-03 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP