Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland får man se genom fingrarna...

Hon stod uti kassans så långa kö
vill gå före, väntar gör hennes monsieur
det börjar bli brått...
Vad väntar han på för nå´t...
Toapapper! Där han är finns bara hö...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-03 17:41



Bookmark and Share


  ULJO
Nödläge
2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt