Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara nu

Här
Just nu
Inget annat
Ta hand om min kropp
Och min själ
I behandling

Allt annat får vila
Till senare

Nu är nu
Och det enda jag kan påverka
Ta chansen
För den kommer aldrig igen




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-04 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP