Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅNGA DAGEN....

Som ett höstblad jag flyger i vinden, jag vet inte vart
det bär, Kanske smeker jag dig på kinden?

I farten på min sista färd träffas du, jag och vinden
och mötet blir vad det är. En sekund av vår tid här
på jorden möts vi För att sen dras isär.

Att fånga dagen sägs vara viktigt men det är nu i
sekunden vi är. Så samla sekunderna in först då
kommer dagen bli din.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-04 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström