Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMPLICERAT OKOMPLICERAT....

Hur komplicerat okomplicerat kan det
vara, då vi spinner vår tankebana?

frustrerationen när tanken är bunden.
Svaret får inget syre den stunden,

Det krånglas till, finner inte lösningen
när den skuggas av självgodheten.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-19 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström