Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILSE I TOMHETEN....

Känner varken sorg eller glädje då
jag gått vilse i tomheten.

Kan något i livet finnas som hjälper
mig att lyckan minnas?

kroppen värker, fötter som ömmar
var försvann alla drömmar?

Stannar en stund, tänker för jag ser
ett litet ljus som blänker.

Hör mig själv säga, bara ett steg, du
vet att livet är ditt så lev.

Bara ett steg....




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 20:28



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Ja lev livet, låt inte livet leva med dig. Jaga drömmarna, du finner dom.
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström