Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAKNADEN...

Jag står och ropar i vinden, vet inte
var orden når.

Hoppas på svar med tiden, ser dig i
mina minnen.

Önskar tala om friden när saknaden
känns enorm.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-24 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström