Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT SKÅDESPEL....

Ett skådespel i livets maktköshet,
slåss om kakans del av mänsklig
girighet.

Vem är regissör? kung eller pesi-
dent, diktatorn, ett helgonet som
nån sänt!?

Svaret finns närmare tror jag, det
är i stundens val, summan av vår
dag.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-20 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström