Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖGNENS PLÅGA....

Besvara sanningens fråga med
mörka lögnens plåga.

Ger maktlöshetens bittra tårar
de sticker som nålar.

Smärtan bränner av det vi fick
i skuldens ögonblick.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström