Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET BLIXTRAR TILL....

Det blixtrar till i tankens banor alla
dessa traumans faror.

Greppet av den inre stressen, åren
av de själsliga såren.

Jag lär mig acceptera, hantera, ger
mig tiden att reflektera.

Nu är det mindre som stör, brinner
av glädjen i det jag gör.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-22 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström