Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(skakeli skak vad har vi fått för något Ord idag att vrida och vända om?)


Ordförståelse snubblaren




Superlativer
Trodde han var
Någon slags hundras

Kanske en blind syntax
som gått vilse i sig själv

Eller ett bakfylle syndrom

Men när kunskapens
Aha-upplevelse öppnade
Upp sig

Var det ibland inte så märk
-värdigt som han trott

Utan ibland ännu märk-
värdigare!



Och att ordet Superlativ
Inte bara var relativt

Utan kunde användas
Absolutivt. ..





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-05 22:41



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag läser din dikt och kliver
runt i superlativer
Tar sedan en sax
och klipper av en syntax
Det blev en synt att spela på
och ett ax som superlativer kan få.

2020-02-06

  Bodingen VIP
Selektivt, absolutistiskt och värdigt märkt text, superlativistiskt!
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP