Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astigmatiskt synfel

Jag känner mig inte bekväm med
Vad jag kommer ifrån
Lämnar tristessen
För de upplysta gatorna

Du tar på dig skorna
Som om du laddar en pistol
Fackidioter gillar inte
Vad vi är, vad vi än gör

Vi åker från Hamn till Schtaan
Följer vår stjärna längs vägen
Till andetagen och pulsen
Utan det som håller oss nere och tillbaka

Här finns inte vidskeplighet
Bara iskall vinter
Men din brinnande, vibrerande  blick
Värmer blodet i vårt sällskap

Du säger du bundit upp dig för mycket
Att du inte fokuserar
När du behöver se
Oss båda i ögonen




Fri vers av Arvast
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-06 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast