Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåthets konsekvens

Människors glupande kåthet

är en marodör

som på trofast kärlek

förgör




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-06 11:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väl sagt, i så få ord. kunde ha varit en hel kolumn i en dagstidning, men du fick ner allting mycket bättre!
2020-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP