Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

transportsträcka

 

molnhimlens ständigt
villande lekar
skönheten skär inuti
fyller mig med skrik
medan min svävande
andedräkt kapslas in
en ballong
endast förankrad med
den tunnaste tråd
vid isstrandens vide
i väntan på




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-06 13:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
vackert! Molnhimmelslekar, andedräkt som lyfter. Andning, andlighet.
2020-02-06

  Solweig Jansson VIP
En vacker och berörande text ! Kram !
2020-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg