Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar

Dagen i dag
är din dag
greppa den
och fyll den

Dagen i går
är där bortom
bevara den
men glöm inte

Dagen i dag
är framtiden
och dina steg
mot ljuset

Dagen i går
finns inte
bara minnen
fastna inte

Dagen i dag
blir din dag
använd den
till goda skäl

Dagen i går
återvänder ej
oroa dig inte
nya kommer

Dagen i dag
är din, bara din
den är märklig
bevara den så

Dagen i morgon
den är dunkel
greppa den inte
det är framtid

(Copyright © ULJO




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 409 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-19 07:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikter!
2020-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra och tänkvärda råd...
2020-02-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Var i det som är
det bara nu bär
om dagens tid
är dig kär!
Väl sagt här!
**************
2020-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tankegångar i fint rimmad dikt! Att leva i dagen som är, är nog det bästa.
2020-02-19

  lodjuret/seglare VIP
Att ta del av texter skrivna med din penna, är ofta nog som att öppna en burk konserverad frukt och med blicken se den ätas i en skål av ett barn, ihop med piskad grädde eller riktigt kall o god glass...
2020-02-19

  Nils-Robert
Carpe diem!
2020-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Gårdagen har passerat, dagen som är skall vi ta vara på och njuta av, morgondagen vet vi ingenting om!
Bra skrivet.
2020-02-19

    Lena Staaf VIP
Grubbla inte över gjorda misstag och ta inte ut sorger i förskott. Då,glömmer du att leva.
2020-02-19

  Öknens Ros VIP
Varje ny dag nya erfarenheter.
2020-02-19

  Feliaxel VIP
Fånga dagen nu
I morgon är det försent
2020-02-19

  Kungskobran VIP
Vad jag gör idag
bildar framtid i morgon
2020-02-19

  Maria Sundelin VIP
kloka tankar
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO