Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Administrationens tid

 

läser skyar med nästippen 

nedåt somnar till serveras tea 

 

Ett vuxnare jag kryper intill 

accepterar äntligen begränsningen 

när friheten ges 

 

min lilla lortiga bil tar mig via

 

paradis över till paradis 

 

de enda rädda är administratörerna 

de som innerst inne vet om sitt smutsiga 

syfte 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-06 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra känns på slutet, som en smocka fast kanske mer att jag ser administratören och under skinnet på den
2020-02-13
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP