Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hilensk variant

 

vill dig i stön 

i pauser i ögonblick av frid 

 

mitt ertappade mod har strängar 

obrytbara. Vår kärlek oövervinnerlig 

trots sekel kommer går. 

Andetagen tar mig bakifrån du 

upplevs än än lämnar aldrig 

dig aldrig 

 

drar oss inåt över förbi 

kommer aldrig vilja återse 

alltid behöva hindra mig 

 

oavsett Freud analys på analys 

[min hilenska] motsvarighet 

till föräldrars brott 

 

spåret svetten dialogen 

 

den inre. I sin kärna. 

densamme 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-06 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul med det Hilenska :)
2020-02-13
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP