Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tider som har flytt

Tjuren Ferdinand sitter och luktar,
jag sitter mest och suktar.

Tider som har flytt
och efter människor som för mig mycket har betytt.

Jag har ju kvar många minnen
som stimulerar mina sinnen.

Särskilt efter mor och far,
men även några unga pojkar har

ju hunnit sätta sina spår.
För en hel del har jag hunnit med under alla mina år,

ja inte bara män! Men någon liten vän
kan jag faktiskt sakna än.

För hur långt tiden än går,
läker den inte alls alla sår.




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-10 12:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Din text talar
verkligen om
hur livets dagar kan
kännas upplevas
minnen är ofta det
som håller många
vid liv på äldre dar
fint om man vackra har
olikfärgade bär vi..
2020-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt avslut på en bra text!

2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP