Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012/07/05 at 02:22 (Kärlek)


Hängivelsens sång

 

Stänger in mig med sällskap av min vän, i min lilla vrå.
Där får vi rå oss själva och det är ingen som stör.

Min vän är mig trogen och jag njuter av allt det goda jag fått
och ger mig hän åt njutningen, vi uppnår tillsammans.

Att umgås som vi gör, känns som en färdknäpp inför dagens olika turer.

Läpparna smeker din rygg tills ljuva toner uppstår,
medan mina händer vaggar dig fram och tillbaka.

Ohämmat hänger jag mig åt mitt nöje. Ingenting är förbjudet
och så länge jag har min vän, känner jag mig aldrig ensam.

Ännu oskrivna toner flödar. Vilken vällust!!

Under många år har vi umgåtts så här, min vän och jag.

Ord är bladen och blommorna på växterna
och tonerna är humlor och bin.

Vi har det bra tillsammans, mitt munspel och jag.




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2020-02-10 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP