Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etikett

Jag har murat in sorgen bakom tegelstenar
Jag har slutat känna sorgen, jag har slutat spela

Jag drömmer mig bort för verkligheten är bitter
Den man älskar jag ser hur hon sticker
Med djävulen jag sitter jag vet det är inte bra
Men vem annars kan ge mig korrekta svar?

Lögner från alla håll och vinklar , för pengar min bröder skakar galler i finkan
Men pengarna är kopierade i en maskin
en maskin som vänder vänner mot vänner
för kokain. Vi skapar etiketter och tänker inte efter innan vi stämplar

Jag är djävulens son men längtar tills änglarna hämtar
min själ..




Fri vers (Fri form) av den råa sanningen.
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-02-11 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den råa sanningen.