Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberkväll

Promenad nerför Kungsgatans allé
Stark doft av regnblöta, gulnade löv på marken
En flyktig tanke och känsla att allt kanske ändå ordnar sig

Jo, jag vet..

Krävs ju ännu mer ihärdighet
OCH tålamod
Men, kanske ändå

Och så, en stark vindpust!
Var det de sista resterna av sommaren
som den tog med sig?




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-12 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu