Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad

Jag var så bortfintad.

Största misstaget var att jag tog allt på så stort allvar.
Dig, de och alla andra.
Det här livet.
Alla dess komponenter.

Jag följde reglerna.
Gjorde vad som förväntades
av mig.
När alla andra gjorde lite
som de ville
och kände för.

Och stod jag där som förlorare ändå.
Short end of the stick.

Lurad.
Och med en järnhård näve i fickan.




Fri vers (Prosapoesi) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-01-25 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu