Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från sidan

Från sidan har jag sett
alla dessa kärlekar skapas
All denna lycka blomma ut
ur hjärtats hemflighetsfulla vrår
Jag har sett magin knastra i luften,
en elektrisk stöt som rubbar verklighetsuppfattningen

Allt det har jag sett
med händerna knutna i fickorna

Promenad längs kanalen
Den isande, fuktiga vinden från sundet
Ännu en stund i livet passerar
Och jag undrar
om även jag
kommer få uppleva det...




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-19 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu