Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bluff, båg & manipulation

Största bluffen är nog att
kommunikatörer
PR-människor
och marknadsföringsfolk
är så välbetalda.

Fast å andra sidan visar det på
någon sorts intelligens.

Goebbels gjorde ju sig oumbärlig för Hitler.




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-21 18:24



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Lögnen som både metod och yrke.
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu