Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ogripbart

en afton

ljum

ett falnande ljus

en uv

uturbergetsstup

hhuuu

det knottrar sig

på lyssnarhud




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-12 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP