Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara 162 cm... Störande...

- Vill jag i nästa liv bli en giraff?
Över frågan blir jag KORTIS alltid paff...
Jag jämförs med lång
alltid och gång på gång...
- Dit kan jag ej sträcka mig! Så håll din klaff ...

Vi köpte ett hus... Köket var så litet... Vette mot
gården... Min man byggde om det, i herr-rummet
som var på 22 kv m tro det eller ej, det blev ett helt
underbart kök, med två fönster som vette mot gatan...
Vi kunde se vem som kom till oss.

En dag knackade det på fönsterrutan till köket...
En arbetskamrat till mig, en man, var det som
stod där och knackade, jag öppnade dörren
och släppte in honom, vi gick mot köket,
jag gick in köket, han stannade kvar
på tröskeln och sa: - Så liten du blir här...
På jobbet i ditt lilla rum tycker man
faktiskt att du ser längre ut...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-13 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt