Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aviga och rät

 

 

minnen slingrar ur distanser

det dagas för dina ögonkast 

ljuset klättrar himlen värmer

skuggan hukar invid stammen 

torkad dagg

där är dagens kvittertoner

mitt öra hör bara

nynningen din

luften öppnas

dugghinnan tårdimman klär på

knotbjörkens sköra

i skogsbrynet skymtar en barfotastig

vägen vår

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 426 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-14 11:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin rytm här. Vackra ord om minnen. du jobbar med fina ord.
2020-02-17

  Nanna X
Vackert och nära!
2020-02-14

    Lena Staaf VIP
Kärleken och naturen är ett. "Dugghinnan, tårdimman", vackra ord.
2020-02-14

  Solweig Jansson VIP
Så vackert och lite vemodigt !
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg