Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens nyheter

Vi släppte ut dagens radionyheter
svävande över stillheten här hos oss
ut mot öarna, bergen, fjorden
själva utsikten
Det var vid vår utelunch i en underbar februarisol
Men
vi såg snart att världen mådde illa av allt elände den fick höra
den liksom slokade

vi stängde av den där radion.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-14 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP