Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi med R

Vi med R.


Leviterade strax över ytan och skymtade din veka hållning en bit bort från utsidan.
Med dina synliga, fasta tag runt dina kläder och lådor satt du på tåget hem.

Därtill en handfull hår över ansiktet för att bära det bagage som ingen ser du bär på.

Jag tänkte; jag känner knappt grabben.

Det sägs att han fått alla sina R från alla S han har upp i rockärmen.

Ingen sägs ha sett han B men allah bekräftar att hans tredje öga kan C.
Det sägs han är mångalen, mångfaldig.
Porten tills hans inre är prydd av väl och V.
Röker hövdingar drivna av energikällor till Atlantis.

Jag tänkte ; vi är alla offer för våra X.

Tågresan hem var längre än alla resor tillsammans. Den utan destination tar sällan in på hotel.
Därtill ; stanna på din Ö så länge du vill.




Fri vers av Francisco Javier
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-15 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurlig! Ny stil med enstaka bokstäver! Alltid något nytt i poesins värld! =)
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Francisco Javier