Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha kärlek

då jag behöver den nu
Nu på en gång
Känner mig så ensam och nere vilket inte är så kul
Så nu undrar jag, vad gör du, kvinna
Vill du träffas kanske
Stämma upp i min sång
Ta en liten promenad tur och retur
Eller vill du kanske älska
Pippa
Ja, jag med mina snuskiga tankar
Nä, usch vad jag är ful
Men bara för att jag frågar dig lite snällt behöver
du ju inte bli sur
Jag är ju inte mera än en kille som nu råkar ha
släppt ut sig själv ifrån sin bur
i jakt på lite kärlek
I hopp om att det ska bli jag och du...

Jag vill ha kärlek!

Ken Cassel
15/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-15 21:11



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
känns att våren är på gång :):)
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel