Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner inga ord

Jag ämnar inte säga något alls idag,
men pennan i min hand bränner sig sakta in
i mina fingrar

propsar på att jag skall använda den
men jag finner inga ord eller meningar med förnuft,
så jag lägger ner den.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-16 08:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ibland blir det bara stopp.
2020-02-16

  Lars Hedlin
Meningar kom ändå! Mycket bra!
2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP